Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-nederland.nl


  Helderzienden uit Nederland kijken live in de sterren en voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen van bezoekers over onze live helderzienden uit Nederland
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-nederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Maakali
  Ervaring met helderziende Maakali
  Zeer lieve dame, je stelt je vraag je en krijg direct antwoorden. Ze is bovendien zeer eerlijk zal je niets naar de mond doen praten. zeker het bellen waard ik geef je een 10 moest dit hier kunnen.
Ik bel je zeker nogmaals op.

Liefs L.




Ervaring van Leyla met helderziende Maakali   Ervaring van Leyla met helderziende Maakali   Ervaring van Leyla geplaatst op 12 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Maakali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sara
  Ervaring met helderziende Sara
  Al jaren mijn vaste lijn. Altijd blij als ik je even heb gesproken. Je stelt me gerust en je zit vaak ook heel goed qua invoelen wat er speelt en gaat komen.

Thank you.




Ervaring van Chi met helderziende Sara   Ervaring van Chi met helderziende Sara   Ervaring van Chi geplaatst op 12 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annick
  Ervaring met helderziende Annick
  Wauw lieve Annick en weer een spijker op zijn kop. Je gaf mij aan op te letten met de verbouwing omdat er vertraging op zou komen. Goed te kijken naar wat er op papier stond omdat het anders zo zou uitlopen en in een paar keer zou gebeuren i.p.v. in een keer.
Zojuist de aannemer gesproken en ja hoor. Vertraging. Ik weet dat alles weer goedkomt maar oei wat zat je er weer goed bovenop.
Dankjewel. Je bent echt de beste.




Ervaring van S met helderziende Annick   Ervaring van S met helderziende Annick   Ervaring van S geplaatst op 12 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met helderziende SherlockOryn
  Ervaring met helderziende SherlockOryn
  Gisteren had ik je weer na een tijdje gesproken omdat je een tijdje geleden had gezien dat er iemand ingeluisd ging worden.en hoe hard het ook was.helaas was het waar. Gelijk aan het begin (de eerste minuut) van het gesprek moest ik zo huilen omdat je dingen zei die je niet kon weten zonder ook maar iets te hebben gezegd tegen je wat er speelde. Je bleef maar doorgaan met vertellen wat je zag zonder uberhaupt naar je kaarten of pendel te kijken en ik was in pure shock. Its a very tough cookie maar het is wat het is voor nu. Je zag ook mijn tante mijn opa en ik weet nu dat ik niet alleen ben in deze moeilijke situatie. Je hebt mij tools gegeven om weer even vooruit te kunnen. Sherlock.Ik kan je alleen maar vanuit het diepste van mijn hart bedanken voor het gesprek gisteren. Wat zat jij raak met de dingen die je hebt gezegd en gezien. Je hoort mij snel weer. Liefs, personal scanner.




Ervaring van personal scanner met helderziende SherlockOryn   Ervaring van personal scanner met helderziende SherlockOryn   Ervaring van personal scanner geplaatst op 12 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annicka
  Ervaring met helderziende Annicka
  Lieve Annicka,
Bedankt om naar mij te luisteren in deze moeilijke tijden van mijn leven. Je bent fantastisch. Ik zal een heerlijk ontspannend bad nemen om mijn energie te helpen op te laden. Liefs, Nu weet je wie ik ben. :).




Ervaring van Anoniem met helderziende Annicka   Ervaring van Anoniem met helderziende Annicka   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Amai amai amai van mijn sokken geblazen. Wat een talent, wat een natuur talent is washandje, alles klopte tot in het kleinste detail. Alleen maar bewondering voor. Een echte echte aanrader en 100 sterren waard. Probeer haar je zal azend versteld staan van haar kunnen. Voor mij alvast top.




Ervaring van Carine met helderziende Isha   Ervaring van Carine met helderziende Isha   Ervaring van Carine geplaatst op 11 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  nellekke je zag dat ik een mazzeltje kreeg en ja hoor vandaag kwam die mazzel.goed gezien .meer dan vijf sterren waard.




Ervaring van italiano met helderziende Nellekke   Ervaring van italiano met helderziende Nellekke   Ervaring van italiano geplaatst op 11 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Isha,
Mooi mens, mooie energie. Duidelijke taal. Heel erg bedankt van net. Ik ga aan de slag met uw adviezen. Heel erg bedankt en tot horens
Liefs
M.




Ervaring van M met helderziende Isha   Ervaring van M met helderziende Isha   Ervaring van M geplaatst op 11 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lisa
  Ervaring met helderziende Lisa
  Het was helaas niet leuk wat u een (bijna) jaar geleden had gezien maar het is wel zo gegaan en U had het goed gezien .hoe moeilijk het is.wil ik u toch ontzettend bedanken en u gaat mij zeker weer horen. Veel knuffels Lisa (de dame die moest tanken).




Ervaring van anoniem met helderziende Lisa   Ervaring van anoniem met helderziende Lisa   Ervaring van anoniem geplaatst op 11 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Tess
  Ervaring met helderziende Tess
  Tess twee jaar geleden vertelde je dat mijn vriend zou terugkomen enkel als alles was geregeld met gerecht en kind. Hij is na drie weken al teruggekomen maar er is nog steeds niks geregeld.
Je zei dat hij daar heel druk meehad. Hij heeft nooit iets ondernomen daarin. Je hebt je erg vergist.




Ervaring van Anoniem met helderziende Tess   Ervaring van Anoniem met helderziende Tess   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ana
  Ervaring met helderziende Ana
  Dankjewel Ana voor het hele fijne gesprek.
Je bent heel begripvol, rustig, en kunt goed en snel invoelen.
Ik heb veel aan je gehad, en ga het mediteren doen.

Dankjewel, Karin xx.




Ervaring van Karin met helderziende Ana   Ervaring van Karin met helderziende Ana   Ervaring van Karin geplaatst op 10 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ana  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sara
  Ervaring met helderziende Sara
  Hartelijk dank weer lieve Sara. Ik ga proberen mijn angsten en twijfels los te laten. Hopelijk komt F weer snel mijn kant op, maar zoals jij het vaker goed hebt vertrouw ik er nu ook op. Tot snel weer hopelijk. Liefs xxx F.




Ervaring van F met helderziende Sara   Ervaring van F met helderziende Sara   Ervaring van F geplaatst op 10 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Wow wow wow! Vorige week zei je dat er een man van werk weg zou gaan. Vandaag bericht gekregen. Bijzonder.




Ervaring van Essie met helderziende Isha   Ervaring van Essie met helderziende Isha   Ervaring van Essie geplaatst op 10 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ysis
  Ervaring met helderziende Ysis
  Ysis wat ben je een ontzettend lieve vrouw.
Telkens ben ik weer verbaasd hoe goed jij dingen kunt aanvoelen en voorspellen. Of het nu relaties, werk of financiŽn betreft je voorspellingen zijn tot heden altijd uitgekomen. Je wind er geen doekjes omheen zoals we dat in Nederland zeggen, maar je zegt waar het op staat. Dankjewel voor de fijne gesprekken en de rust die je geeft. Als je met vragen zit zeker Ysis bellen, want zij geeft je de antwoorden waar je naar opzoek bent. Liefs, Naomi.




Ervaring van Naomi met helderziende Ysis   Ervaring van Naomi met helderziende Ysis   Ervaring van Naomi geplaatst op 10 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sita
  Ervaring met helderziende Sita
  Dank je wel Sita,

Je zag het allemaal heel goed, helaas werd de lijn verbroken opeens toen ik naar het werk vroeg. Maar laat je weten hoe het verder gaat, de reis naar Thailand wie weet.

Lieve groet, An.




Ervaring van An met helderziende Sita   Ervaring van An met helderziende Sita   Ervaring van An geplaatst op 10 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sita  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vlinder
  Ervaring met helderziende Vlinder
  ze voelt veel aan, ze voelt ook aan waarom je op een bepaalde manier reageert en hoe dat een invloed heeft op het heden, ook het verleden de oorzaak van je reactie, ik vind haar goed wat betreft het invoelen van je situatie.




Ervaring van anoniem met helderziende Vlinder   Ervaring van anoniem met helderziende Vlinder   Ervaring van anoniem geplaatst op 9 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vlinder  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sonja
  Ervaring met helderziende Sonja
  Ik ben het helemaal eens met de andere getuigenissen. Sonja je bent keigoed. Klopt wat jij ziet en voorspellingen komen uit. Een topper op deze lijn.




Ervaring van Anoniem met helderziende Sonja   Ervaring van Anoniem met helderziende Sonja   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sonja  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Lieve Mari Elena.
Voor jou een getuigenis die je echt verdient. Je vraagt er nooit om en ik denk er nooit aan.
Jij hebt mij zo geweldig geholpen met een heleboel zaken zonder mening en heel liefdevol. Door jouw hulp is alles weer de goede richting op gegaan. Ik geloofde er niet in maar jij wel. Dank je wel voor je geduld en inzichten. X.




Ervaring van M met helderziende Mari Elena   Ervaring van M met helderziende Mari Elena   Ervaring van M geplaatst op 9 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nellekke
  Ervaring met helderziende Nellekke
  Sorry, dat ik plots wegviel mij krediet was op, toch bedankt voor de mooi reading, en zal je zeker nog bellen.




Ervaring van anoniem met helderziende Nellekke   Ervaring van anoniem met helderziende Nellekke   Ervaring van anoniem geplaatst op 9 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vera Ann
  Ervaring met helderziende Vera Ann
  Vera Ann je bent een lieve dame met een zachte stem die rust geeft. Je weet waarover je spreekt zowel over liefde en werk als over m'n overleden hond G.. waarbij je me gerustgesteld hebt.
Ik weet dat de rest gaat uitkomen zoals je zei want ik heb vertrouwen in jou.
Je verdiend meer dan 5 sterren, ik bel je zeker terug.

Hartelijk dank, denk dat je wel weet wie.
A.




Ervaring van Annick met helderziende Vera Ann   Ervaring van Annick met helderziende Vera Ann   Ervaring van Annick geplaatst op 8 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vera Ann  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karen
  Ervaring met helderziende Karen
  Lieve Karen.
Ik heb je nu een paar keer gesproken, en alles wat jij mij toen had voorspeld, is uitgekomen, zelfs de kleine details wist jij te benoemen.
Ik heb jou vanochtend weer even gebeld, en ook nu zei je specifieke dingen ,nog voordat ik het je had verteld.
Ik wil je bedanken voor je lieve en hoopvolle woorden, want ondanks dat ik de relatie zelf heb verbroken, steunde je mij in mijn verdriet,en hou ik me vast aan jou voorspelling dat het met hem straks ook weer goed gaat.
Ik vind jou een schat van een vrouw, en jou voorspellingen komen echt zoals jij het zegt, echt bizar.
Nogmaals dankjewel
Dikke knuffel van mij.




Ervaring van Miranda met helderziende Karen   Ervaring van Miranda met helderziende Karen   Ervaring van Miranda geplaatst op 8 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karen  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Dank je wel lieve Isha. Wat ben jij een lieve bijzondere vrouw die ontzettend overtuigend is. Ik zal die vijf uur zeker in de gaten houden. Hopelijk komt meneer weer snel opdagen en dan laat ik het jou weten. Hartelijk dank voor de fijne en toch ook leuke gesprekken. Tot snel. Liefs F met die warme stem hahaha. Xxx




Ervaring van F met helderziende Isha   Ervaring van F met helderziende Isha   Ervaring van F geplaatst op 8 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Dear Gazali, Je hebt mij een helder beeld gegeven van mijn toekomst,
en advies gegeven hoe hier mee om te gaan. Ik voel me altijd positief geladen na ons gesprek. Je zult nog vaker van me horen.

Liefs van, Melinda.




Ervaring van Melinda met helderziende Gazali   Ervaring van Melinda met helderziende Gazali   Ervaring van Melinda geplaatst op 8 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Lieve Isha,

Heb je vanochtend gesproken en super mooie inzichten van je mogen ontvangen ik zal i.d.d
lettten op mijn stopwoord uhuh en voortaan met ja en nee antwoorden. Je bent zeer accuraat ipv ik voel dit of denk dat, bij mij kwam je boem sterk over.

Je bent een aanwinst op de lijn en voor mij zeler de moeite waard om je opnieuw te bellen.

Ik laat het je binnen 2 weken weten hoe en wat.

Blijf vooral zo doorgaan lieverd.

Happy girl.




Ervaring van Happy girl met helderziende Isha   Ervaring van Happy girl met helderziende Isha   Ervaring van Happy girl geplaatst op 8 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Beau heel veel dank voor het mooie en goede gesprek.
Heb echt gemerkt dat je op afstand hebt geholpen.

Als het nodig is bel ik je graag weer.

Lieve groeten van Marianne.




Ervaring van Marianne Schilt met helderziende Beau   Ervaring van Marianne Schilt met helderziende Beau   Ervaring van Marianne Schilt geplaatst op 8 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Lieve Salina.

Ik heb grote bewondering voor jouw en ben zo dankbaar dat ik jou heb. Je veroordeelt nooit en begrijpt mij steeds. Je houdt mij spiegeltjes voor en stelt kritische vragen die mij doen nadenken.
Wat je voorspelt komt ook uit.

Dankje dat jij er bent voor mij.

Groetjes.




Ervaring van M met helderziende Salina   Ervaring van M met helderziende Salina   Ervaring van M geplaatst op 7 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Cassandra
  Ervaring met helderziende Cassandra
  Geweldig dank nogmaals, weer uitgekomen.
(Van Chocolat).




Ervaring van Ano met helderziende Cassandra   Ervaring van Ano met helderziende Cassandra   Ervaring van Ano geplaatst op 7 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ana
  Ervaring met helderziende Ana
  Hele rustgevende energie en stem en kon erg goed invoelen, stond er versteld van. Remde mij ook beleefd af als ik te veel info gaf, zodat ze goed kon invoelen zonder invloeden.

Ik voelde zelf ook aan dat wat zij zegt, klopt en staat te gebeuren. Dus de bevestiging was fijn. Dank je wel, goeie aanwinst op de lijn.




Ervaring van Ky met helderziende Ana   Ervaring van Ky met helderziende Ana   Ervaring van Ky geplaatst op 7 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ana  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Ana
  Ervaring met helderziende Ana
  Lieve Ana,

Wat fijn je gisteren gesproken te hebben.
Je hebt me inzichten gegeven die ik nodig had om nu verder te kunnen.
Wat je zei op basis van de vragen die ik stelde over mezelf en over een aantal personen resoneerde helemaal, hoe moeilijk het in deze situatie ook is om dit te aanvaarden.
Daarnaast gaf je handvatten om situaties en personen te kunnen (los)laten en mezelf hiervan energetisch en persoonlijk te bevrijden.
Kortom, een meer dan inspirerende reading.
Ook door je rustige manier van praten en . ondanks het bovennatuurlijke in dit alles . je down-to-earth mentaliteit is dit enorm waardevol voor mij geweest.
Ik wens je dan ook nog veel clienten die je met jouw expertise verder zult kunnen helpen.
Dank je wel.
Jeanine.




Ervaring van Jeanine met helderziende Ana   Ervaring van Jeanine met helderziende Ana   Ervaring van Jeanine geplaatst op 7 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Ana  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nima
  Ervaring met helderziende Nima
  Lieve Nima, sorry mijn credits waren op en de verbinding werd verbroken. Maar ik wilde je wel even bedanken voor de reading en ik blijf geloven ;) liefs Nathalie .




Ervaring van Nathalie met helderziende Nima   Ervaring van Nathalie met helderziende Nima   Ervaring van Nathalie geplaatst op 6 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Lieve bijzondere Isha,

Je heb me inzichten en handvatten gegeven om verder te kunnen.
Het is zo bijzonder wat je mij allemaal kon vertellen en ik schrijf altijd mee en alles klopt op de regel. Ik ben je echt heeeeeeeel dankbaar. Toeval bestaat niet.
Als je ik kon knuffelen in het echt had ik dat zeker gedaan. Maar dan zo op afstand.
Ik ga je zeker weer een keer bellen.
En lieve mensen zeker haar een keer bellen als je antwoorden wilt hebben op al je vragen. Deze lieve warme mevrouw is ongelooflijk en eerlijk en geen onzin
Zonnige groet.




Ervaring van Sandy met helderziende Isha   Ervaring van Sandy met helderziende Isha   Ervaring van Sandy geplaatst op 6 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annicka
  Ervaring met helderziende Annicka
  Wat een fijne vrouw om mee te praten. Ze legt alles duidelijk uit.
Echt een TOPPER. Liefs B.




Ervaring van Brenda met helderziende Annicka   Ervaring van Brenda met helderziende Annicka   Ervaring van Brenda geplaatst op 6 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annicka  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Salina
  Ervaring met helderziende Salina
  Dit is een recensie waar ik echt graag de tijd voor wou nemen, om Salina echt even de credits te geven die ze echt verdiend. Niet alleen komen haar voorspellingen ALTIJD uit maar dan ook echt ALTIJD, maar ze is ook echt een schat van een vrouw die je ook altijd het beste gunt. Je voelt aan Salina dat ze het echt met je meent. Ze heeft altijd veel geduld met mij en hoe vaak ik ook hetzelfde vraag ze is altijd erg geduldig met mij. Haar voorspellingen zijn altijd raak, leuk of niet. Het komt altijd uit. Zo ook dus nu weer een voorspelling die ze had gedaan die ik gisteren bevestigd had gekregen. Superblij hiermee. Ze neemt ook waar wat er gaande is rondom je heen. Zo heb ik een keer echt vol verbazing gezeten toen ze zei dat ze thee rook en ja dat klopte, want voordat ik Salina ging bellen, had ik een kopje thee op. Zo kan ik doorgaan met voorbeelden. Ik blijf altijd vol verbazing luisteren naar wat ze te melden heeft en hoe goed ze de energie op kan pikken. Dank je wel hiervoor. Je bent voor mij een zuivere mooie ster die altijd haar liefde laat schijnen. Bless you lieve Salin.




Ervaring van Badje met helderziende Salina   Ervaring van Badje met helderziende Salina   Ervaring van Badje geplaatst op 6 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Annick
  Ervaring met helderziende Annick
  Lieve Annick,

Geen woorden voor die omvatten wat jij kan. In het verleden al paar keer met je gebeld en steeds is alles uitgekomen zoals je zei. Nu ben ik opnieuw bij je terecht gekomen na een overlijden kort bij me. Onmiddellijk zat je op juiste golflengte. Dank je wel voor je sterke healings en inzichten. Mensen of dieren, je kan het allemaal.

Iedereen zou je minstens een keer moeten bellen. Veel respect en dankbaarheid voor je lieve zuivere hulp in alles.

Liefs x.




Ervaring van ... met helderziende Annick   Ervaring van ... met helderziende Annick   Ervaring van ... geplaatst op 6 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Annick  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sim
  Ervaring met helderziende Sim
  ABSOLUUT de moeite waard om te bellen. Geen woorden voor om te omschrijven wat Sim kan. Ik heb haar nu 2x gebeld, en blijft me verbazen met haar sterke inzichten. Eerlijk, correct, lief, sterk, constructief, zeer veelzijdig, mensen en dieren.

Wat een ervaring.

BEDANKT Sim.
E.




Ervaring van E. met helderziende Sim   Ervaring van E. met helderziende Sim   Ervaring van E. geplaatst op 5 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sim  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-nederland.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-nederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-nederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-nederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden