Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-nederland.nl


  Helderzienden uit Nederland kijken live in de sterren en voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Gazali
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-nederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Gazali doet zijn werk heel accuraat zijn readings kloppen tot aan de puntjes is altijd heel verhelderend en de voorspellingen komen uit.

Lieve groet van Jane.




Ervaring van Jane met helderziende Gazali   Ervaring van Jane met helderziende Gazali   Ervaring van Jane geplaatst op 25 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Top consult heel tevreden. Wat je gezegd hebt is vorige week uitgekomen.




Ervaring van Pat met helderziende Gazali   Ervaring van Pat met helderziende Gazali   Ervaring van Pat geplaatst op 5 oktober 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Hallo Gazali, ik heb je net gebeld betreft enkele maanden terug, er ging contact komen, is ind gebeurt, nu nog de rest van de voorspelling alvast bedankt.




Ervaring van Martine met helderziende Gazali   Ervaring van Martine met helderziende Gazali   Ervaring van Martine geplaatst op 20 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Wilt de u de waarheid horen van iemand die niet om de pot heen draait. En dat uw voorspellingen uitkomen, bel Gazali.




Ervaring van super tevreden klant met helderziende Gazali   Ervaring van super tevreden klant met helderziende Gazali   Ervaring van super tevreden klant geplaatst op 16 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  De beste, zuiverste en de eerlijkste op de lijn. Ik ben zelf ook spiritueel, ondanks dat ik er niks mee doe. Ik heb al heel veel mediums gesproken en gezien zowel in binnen als buiten land. Gazali is top.




Ervaring van Salma met helderziende Gazali   Ervaring van Salma met helderziende Gazali   Ervaring van Salma geplaatst op 8 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Lieve Gazali, Dankjewel voor je super mooie woorden, eindelijk na zo een lange tijd heb ik weer contact met T en heb een nieuwe baan. Het gaat een stuk beter met mij zoals je voorspeld had. Ik zag het echt niet aankomen maar je bleef maar zeggen let maar op het komt zeker goed met jou. Je bent een ware medium met veel geduld en een echte vriend aan de lijn,
ik wens jou en je katten veel liefde en hoop je vaker te mogen spreken in de toekomst.

Dikke kus van
Annabel.




Ervaring van Annabel met helderziende Gazali   Ervaring van Annabel met helderziende Gazali   Ervaring van Annabel geplaatst op 6 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Zo zuiver en inspirerend niet zweverig maar down to earth hij had het tot het rechte eind. Ik ben erg tevreden dank voor je onvoorwaardelijke steun.

Liefs Wendy.




Ervaring van Wendy met helderziende Gazali   Ervaring van Wendy met helderziende Gazali   Ervaring van Wendy geplaatst op 1 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Hoi Gazali we hebben een top gesprek gehad het doet met goed om je te spreken je hebt met vaak genoeg geholpen met veel resultaat.
Ik bel je zeker nog terug tot snel xx.




Ervaring van Liesbeth met helderziende Gazali   Ervaring van Liesbeth met helderziende Gazali   Ervaring van Liesbeth geplaatst op 25 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Dankjewel Gazali, voor je heldere uitleg. Je klare blik en rustige stem. Zonder oordeel. Ik vond het erg prettig. Dankjewel.




Ervaring van Wendy met helderziende Gazali   Ervaring van Wendy met helderziende Gazali   Ervaring van Wendy geplaatst op 16 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Het was heel bijzonder om je te spreken. Dankjewel voor je tijd en geluld had het echt nodig zo een gesprek. Mijn hart is opgelucht.




Ervaring van Dan met helderziende Gazali   Ervaring van Dan met helderziende Gazali   Ervaring van Dan geplaatst op 10 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Gazali, we spreken elkaar een langere tijd het voelt heel vertrouwd, je bent oprecht met je voorspellingen. Je weet alles duidelijk uit te leggen jou voorspellingen kloppen,
en je bent een zeer betrouwbaar medium.

Lucienne.




Ervaring van Lucienne met helderziende Gazali   Ervaring van Lucienne met helderziende Gazali   Ervaring van Lucienne geplaatst op 4 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Ik had je vorige x gesproken alles klopt als een bus veel is uitgekomen dankjewel voor je eerlijke reading.




Ervaring van Inna met helderziende Gazali   Ervaring van Inna met helderziende Gazali   Ervaring van Inna geplaatst op 26 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Dank voor je fantastische reading. Ik ben er helemaal opgelucht door. De vorige keer had je ook gelijk, ik heb er 100 procent vertrouwen in.




Ervaring van Sunny met helderziende Gazali   Ervaring van Sunny met helderziende Gazali   Ervaring van Sunny geplaatst op 9 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Een meester in zijn vak. Heel mooi uitgelegd dank je voor je antwoorden.




Ervaring van Alexsandra met helderziende Gazali   Ervaring van Alexsandra met helderziende Gazali   Ervaring van Alexsandra geplaatst op 23 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Beste Gazali, zoals beloofd zou ik een berichtje achterlaten zodra uw voorspelling is uitgekomen, dus bij deze. Bizar hoe goed u kunt invoelen. Ook dank voor de handvatten. Ik heb er veel aan gehad.




Ervaring van Anoniem met helderziende Gazali   Ervaring van Anoniem met helderziende Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Hoi Gazali, ik belde je in mei met 2 vragen en toen was ik er twijfelachtig over. Sinds kort zijn je voorspellingen uitgekomen en ik stond er helemaal versteld van. Het is zeker de moeite waard om je te bellen, het was een adembenemend gesprek, met grote dank voor alles.




Ervaring van Lisa met helderziende Gazali   Ervaring van Lisa met helderziende Gazali   Ervaring van Lisa geplaatst op 10 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Bedankt voor je super mooie consult.
Ik was verrast wat je allemaal door kreeg, zonder enige info wist je de man te omschrijven waar ik stapel gek op ben. En zoals belooft zou ik een berichtje achterlaten zodra er iets uitkwam nou bij deze.
Dank dat je er bent en mij en velen anderen het vertrouwen geeft.




Ervaring van Claudia met helderziende Gazali   Ervaring van Claudia met helderziende Gazali   Ervaring van Claudia geplaatst op 1 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Gazali is de enige medium die het zag, een breuk voor ons in de toekomst. Toen wou ik het niet geloven en hij zei heel duidelijk, dat hij er niks anders van kon maken. En nu is het zo ver dat wij in een scheiding liggen. Bel Gazali om de waarheid te horen sprookjes verhalen daar doet hij niet aan ik voel me enorm ondersteund dank voor alles.




Ervaring van Anneke met helderziende Gazali   Ervaring van Anneke met helderziende Gazali   Ervaring van Anneke geplaatst op 26 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Hoi Gazali,

Wat heb jij een bijzondere gave.
Daarbij treed je behoorlijk in details.
Ik was behoorlijk in paniek nu voel ik me een stuk beter. Wederom bedankt voor je waardevolle inzichten.




Ervaring van Chantal met helderziende Gazali   Ervaring van Chantal met helderziende Gazali   Ervaring van Chantal geplaatst op 21 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Lieve Gazali, toen ik jou voor het eerst belde stond ik weer helemaal in mijn kracht.
En het was een heel fijn gesprek al mijn vragen die zijn beantwoord. De reading voelde ontzettend goed aan, het is zeker nogmaals de moeite waard om je terug te bellen. Je bent een fantastische lieve man die zijn werk met liefde uitvoert dankjewel voor alles.

Jeannine.




Ervaring van Jeannine met helderziende Gazali   Ervaring van Jeannine met helderziende Gazali   Ervaring van Jeannine geplaatst op 15 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Dear Gazali, Je hebt mij een helder beeld gegeven van mijn toekomst,
en advies gegeven hoe hier mee om te gaan. Ik voel me altijd positief geladen na ons gesprek. Je zult nog vaker van me horen.

Liefs van, Melinda.




Ervaring van Melinda met helderziende Gazali   Ervaring van Melinda met helderziende Gazali   Ervaring van Melinda geplaatst op 8 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Het was ontzettend fijn om je gesproken te hebben, het was zeer verhelderend. Omtrent je voorspellingen heb je vaker gelijk gehad en daarom heb ik er heel veel vertrouwen in. In 1 woord ben je spectaculair topper ga zo door. Ik ga je zeker nog vaker bellen.

Het aller beste toegewenst van,

Jennie.




Ervaring van Jennie met helderziende Gazali   Ervaring van Jennie met helderziende Gazali   Ervaring van Jennie geplaatst op 3 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Gazali
Ik kan wel hele texten gaan schrijven.
Maar je bent de beste op deze lijn.
Duidelijk zuiver en geduldig. Alles klopt wat je zegt.
Dank je wel voor alles

Heel veel liefs van T.




Ervaring van T. met helderziende Gazali   Ervaring van T. met helderziende Gazali   Ervaring van T. geplaatst op 1 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Gazali is zuiver en oprecht, draait er niet omheen. Het is een top medium, wat is voorspeld is uitgekomen. Ik heb veel mediums gesproken maar Gazali is echt een uitblinker.




Ervaring van Rachel met helderziende Gazali   Ervaring van Rachel met helderziende Gazali   Ervaring van Rachel geplaatst op 30 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Wat een lieverd, ik word altijd rustig van Gazali. Altijd echt heel fijn om met hem te praten hij voelt de dingen heel goed aan en het komt ook uit. Echt een lief zuiver medium die meer dan vijf sterren waard is. Tot gauw weer lieve Gazali.




Ervaring van V met helderziende Gazali   Ervaring van V met helderziende Gazali   Ervaring van V geplaatst op 18 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Bedankt voor je mooie voorspelling, heb er vertrouwen in. Je hebt mij nooit teleurgesteld, vind het fijn om met je te spreken. Ontzettend bedankt voor alles zodra ik je nodig heb, dan hoor je me weer.

Liefst, Jacqueline.




Ervaring van Jacqueline met helderziende Gazali   Ervaring van Jacqueline met helderziende Gazali   Ervaring van Jacqueline geplaatst op 16 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Het heeft een tijd geduurd, alles maar ook echt alles komt letterlijk uit. Wat je tot nu toe hebt voorspeld hebt.




Ervaring van Sandra met helderziende Gazali   Ervaring van Sandra met helderziende Gazali   Ervaring van Sandra geplaatst op 3 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Zo mooi om weer te kunnen praten en zo.
Super mooie dank.
Ik ben veel wijzer geworden
Gewaardeerd XO .




Ervaring van 27 mrt rond 18:30 met helderziende Gazali   Ervaring van 27 mrt rond 18:30 met helderziende Gazali   Ervaring van 27 mrt rond 18:30 geplaatst op 27 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Geweldig mens en een top medium dank voor alles.

Els.




Ervaring van Els met helderziende Gazali   Ervaring van Els met helderziende Gazali   Ervaring van Els geplaatst op 1 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Je zei voorzichtig dat je niet echt voelde dat het deze job zou worden. idd ik ben niet aangenomen, je was juist. Ik hoop oprecht dat je de andere zaken ook juist aanvoelt want die zijn wel positief.
Dankje voor je geduld met me.
Patricia.




Ervaring van Patricia met helderziende Gazali   Ervaring van Patricia met helderziende Gazali   Ervaring van Patricia geplaatst op 23 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Beste Gazali,

Ondertussen heb ik u meerdere keren gesproken over verschillende onderwerpen die me bezig houden. Het maakt niet uit hoe vaak en hoe lang ik u spreek, u hebt onwijs veel geduld. U zegt dingen uit uzelf en uw voorspellingen zijn iedere x raak.




Ervaring van Anoniem met helderziende Gazali   Ervaring van Anoniem met helderziende Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Gazali dank je wel.
De verbinding werd na ons lang gesprek verbroken.
Thank you for all the years of support.
Ik probeer vol te houden en jij blijft mij hierin ondersteunen.
Nogmaals dank.
Liefs C




Ervaring van C met helderziende Gazali   Ervaring van C met helderziende Gazali   Ervaring van C geplaatst op 14 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Gazali, wat verwoordde je het weer mooi, hij is emotioneel onderweg.
Dank je xx.




Ervaring van Anoniem met helderziende Gazali   Ervaring van Anoniem met helderziende Gazali   Ervaring van Anoniem geplaatst op 9 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Ik wil je bedanken voor een inzichtelijk gesprek. Je bent zoo puur en zo eerlijk,
ik bel je al zo vaak elke keer komen jou voorspellingen uit. Het is onvoorstelbaar dat veel voorspellingen uitkomen zo goed en kundig in je vak.

Ga zo door. Twijfel niet en bel Gazali.




Ervaring van Loes met helderziende Gazali   Ervaring van Loes met helderziende Gazali   Ervaring van Loes geplaatst op 8 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Hoi Gazali, je getuigenis over de toets die ik afgelopen vrijdag heb gemaakt is uitgekomen, ik ben geslaagd zoals je zei.
Ik houd je op de hoogte over de andere getuigenissen. Bedankt.




Ervaring van Jennifer met helderziende Gazali   Ervaring van Jennifer met helderziende Gazali   Ervaring van Jennifer geplaatst op 23 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-nederland.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-nederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-nederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-nederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden