Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-nederland.nl


  Helderzienden uit Nederland kijken live in de sterren en voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Devi
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-nederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Devi
  Ervaring met helderziende Devi
  Wat ik zo bijzonder aan je vindt / wat ik zo aan je waardeer is dat je echt naar mij wil luisteren. Je stelt goede vragen en luistert dan aandachtig naar mijn antwoord. Ik proef bij jou het verlangen om mij te begrijpen. Dat is zo uniek. Dankzij jou ben ik er sterker uit gekomen. Je bent een kanjer.
Dank je wel Devi.

Groetjes Angela ( Hindoestaanse dame).




Ervaring van Angela met helderziende Devi   Ervaring van Angela met helderziende Devi   Ervaring van Angela geplaatst op 24 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Devi
  Ervaring met helderziende Devi
  Ik kan Devi van harte aanbevelen. Ze voelt personen en situaties heel goed aan en is heel gedetailleerd in haar omschrijvingen.




Ervaring van P met helderziende Devi   Ervaring van P met helderziende Devi   Ervaring van P geplaatst op 8 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Devi
  Ervaring met helderziende Devi
  Veel informatie, direct en vlot over het onderwerp of je vraag. Tevreden Top.




Ervaring van Lin met helderziende Devi   Ervaring van Lin met helderziende Devi   Ervaring van Lin geplaatst op 24 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Devi
  Ervaring met helderziende Devi
  ik heb vanddag voor de eerste maal met Devi gebeld het is echt een warme en gezellige vrouw om mee te praten.Ze voelt de situatie perfect aan,draait niet rond de pot en wist vele dingen boven te halen zonder dat ik er iets over vermeld had.wat de voorspellingen betreffen zal ik even moeten afwachten maar ze is alleszins een aanwinst voor de lijn
gtjs
Patrik.




Ervaring van patrik met helderziende Devi   Ervaring van patrik met helderziende Devi   Ervaring van patrik geplaatst op 17 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Devi
  Ervaring met helderziende Devi
  Wow. Wat ben ik verschoten hoe je gedetailleerd kon beschrijven wat er juist bij mij afspeelde. Gegarandeerd dat ik jou nog eens zal contacteren.




Ervaring van D met helderziende Devi   Ervaring van D met helderziende Devi   Ervaring van D geplaatst op 13 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Devi
  Ervaring met helderziende Devi
  Hoi Devi, het was een zeer aangenaam en leuk gesprek, je bent zeer lief en hebt een zachte en aangename stem.

Ik ga dus eerst opzoek naar ander werk, volgende week volop solliciteren en de rest zoals relatie, die kom ik daar dan wel tegen.
Ik ga eraan werken om nog meer positiever te blijven.

Je hoort zeker nog van me.

Alvast bedankt voor het inspirerend gesprek, voor mij ben je een engel in het licht.




Ervaring van Annick met helderziende Devi   Ervaring van Annick met helderziende Devi   Ervaring van Annick geplaatst op 12 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Devi
  Ervaring met helderziende Devi
  Heel fijn gesprek gehad, duidelijke uitleg. Ik weet waar ik op moet letten en kom zeker nog een keer terug.




Ervaring van Mel met helderziende Devi   Ervaring van Mel met helderziende Devi   Ervaring van Mel geplaatst op 10 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Devi
  Ervaring met helderziende Devi
  Vandaag voor het eerst een gesprek met je gehad. Superfijn, dankjewel. Ik heb me opengesteld en je hebt de situatie van mij met R zeer goed ingevoeld en je inzichten daarop aangegeven.

Dank je wel Devi voor het gesprek. Ik neem je advies mee, de aanhouder wint.

Ik spreek je vast gauw weer.

Liefs R (moeilijke naam).




Ervaring van R met helderziende Devi   Ervaring van R met helderziende Devi   Ervaring van R geplaatst op 10 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Devi
  Ervaring met helderziende Devi
  Lieve Devi,
Heel erg bedankt voor het mooie en duidelijk gesprek.
Je kan goed invoelen en de persoon in kwestie kon je ook heel goed omschrijven.
Ik blijf positief in de situatie.
Tot gauw.
S.




Ervaring van S met helderziende Devi   Ervaring van S met helderziende Devi   Ervaring van S geplaatst op 27 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Devi
  Ervaring met helderziende Devi
  Bedank Devi. Het gesprek met jou heeft me goed gedaan.




Ervaring van Magda met helderziende Devi   Ervaring van Magda met helderziende Devi   Ervaring van Magda geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Devi
  Ervaring met helderziende Devi
  Een leuke spontane meid die goed kan Invoelen, hoe meer je opent hoe meer informatie ze doorkrijgt. Ze heeft informatie gegeven waar ik verder mee kan en ook geloof dat het goedkomt. Een aanwinst op de lijn.




Ervaring van Coba met helderziende Devi   Ervaring van Coba met helderziende Devi   Ervaring van Coba geplaatst op 22 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-nederland.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-nederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-nederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-nederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden