Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-nederland.nl


  Helderzienden uit Nederland kijken live in de sterren en voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Carola
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-nederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Alles wat Carola heeft voorspeld is uitgekomen.
Ze is echt goed.
Xx.




Ervaring van Anoniem met helderziende Carola   Ervaring van Anoniem met helderziende Carola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 3 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Ik spreek Carola al een tijdje.
Heel veel voorspellingen van haar zijn uitgekomen of moeten nog gebeuren.
Bij Carola kan ik altijd mijn ei kwijt en met haar praten.
Carola dankjewel weer voor vanavond.
Nieuwe start nieuw begin.
Spreek je snel weer
Xxx
.




Ervaring van Anoniem met helderziende Carola   Ervaring van Anoniem met helderziende Carola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Carola, we weten dat je goed bent. Maar wat ook gezegd mag worden, is dat je ongelooflijk goed bent. Er zijn weinig die aan jou kunnen tippen. Een zuiver medium die zo mooi en goed in contact staat met het universum. Ik ben je dankbaar voor je inzichten. Mo.




Ervaring van mo met helderziende Carola   Ervaring van mo met helderziende Carola   Ervaring van mo geplaatst op 15 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  De duim in het verband, was v,d agent gebroken en in het gips. Bijzonder hoor Carola. Dank je wel. D.




Ervaring van D. met helderziende Carola   Ervaring van D. met helderziende Carola   Ervaring van D. geplaatst op 7 augustus 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Ik heb Carola gesproken en meteen kreeg ik bevestigingen, en het gevoel dat zij echt ALLES weet. Als ik een 100% zou moeten geven, was het zeker Carola. Ze zegt dingen zoals ze zijn zonder haar eigen ervaring, dus je hebt zekerheid, ze blijft neutraal en naar waarheid en het is echt van hoger hand ingelegd zonder gevoel van oordeel. Dat is echt heel prettig en sluit veel gegis uit. Het is dan alleen nog aan jezelf, wat je met de antwoorden gaat doen die je hebt gekregen. Echt een kado, zeker in een tijd van veel onzekerheden weet je waar je aan toe bent en wat je nog kan verwachten.




Ervaring van Demet met helderziende Carola   Ervaring van Demet met helderziende Carola   Ervaring van Demet geplaatst op 26 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Lieve Carola de lijn werd verbroken. Ik sprak je even en wilde je bedanken voor dat je er altijd voor me bent. Ik spreek je al heel lang en ook door jou ben ik weer in mijn eigen kracht gekomen. Heb weer zelfvertrouwen en ik kies voor mezelf. Dit alles door de inzichten die je me laat zien de afgelopen jaren.
Dankjewel voor alles.
Je betekent veel voor mij.
Tot gauw. Dikke knuffel Xxx.




Ervaring van Vaste beller met helderziende Carola   Ervaring van Vaste beller met helderziende Carola   Ervaring van Vaste beller geplaatst op 19 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Echt zo knap wat Carola allemaal weet, meteen had ze alles goed. Alsof ze je beste vriendin is waar alles aan kan vragen en tegelijkertijd alle antwoorden waar je vragen over hebt kan beantwoorden als een levend orakel. Ik ben zelf hoogsensitief en heb echt zo een vertrouwd gevoel bij haar omdat ik voel dat ik volledig begrepen wordt. De voorspelling moet nog uitkomen dus daar kan ik nog niets over zeggen, maar zonder enige eigen mening of oordeel zegt ze alles over gebeurtenissen die geweest zijn met een verklaring over het waarom, ook de beweegredenen van de ander. Ongelooflijke gave die ze heeft gekregen. Ik geloof echt in Carola en ik denk dat ze nog heel veel mensen gaat helpen.




Ervaring van D. met helderziende Carola   Ervaring van D. met helderziende Carola   Ervaring van D. geplaatst op 6 juli 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Dankjewel Carola. Je hebt me weer nieuw inzicht gegeven. Op die manier had ik het nog niet gezien, waardoor ik nu de situatie beter begrijp.
Kanjer ben je.
X.




Ervaring van Vaste beller met helderziende Carola   Ervaring van Vaste beller met helderziende Carola   Ervaring van Vaste beller geplaatst op 23 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Hi lieve Carool, mijn credits waren op. Maar we hebben een heel fijn gesprek gehad d'r net. Ze is echt altijd zo vriendelijk en elk gesprek/vraag beantwoordt ze, al zijn het steeds de zelfde. Je pept mij altijd weer op. Time will tell. X.




Ervaring van Moi met helderziende Carola   Ervaring van Moi met helderziende Carola   Ervaring van Moi geplaatst op 9 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Dankjewel Carola dat je er altijd voor me bent.
Je ziet de dingen in verleden, heden en toekomst haarscherp en voelt alles feilloos aan. Zo blij met jou.
Nogmaals dank. Tot Bellens weer. Liefs.




Ervaring van Anoniem met helderziende Carola   Ervaring van Anoniem met helderziende Carola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 4 juni 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Dankjewel lieve Carola je hebt me weer inzichten gegeven en rustig gemaakt. Vind het erg fijn om met je te praten.
Je hebt het weer goed gezien en aangevoeld. Sta er altijd versteld van.
Tot gauw.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met helderziende Carola   Ervaring van Anoniem met helderziende Carola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 mei 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Lieve Carola
Credit was op maar bedankt dat ik m,n hart kon luchten bij je. Altijd sta je weer klaar voor mij. En het meest bizarre is dat jij altijd weet hoe mijn gesprek intentie en gevoel is gegaan met mijn ex vriend. Alsof jij erbij was. Jij bevestigd wat de bedoeling van hem was en hoe mijn gevoelens daarop heeft ingespeeld. Echt heel knap.
Tot Bellens.
Liefs.




Ervaring van Anoniem met helderziende Carola   Ervaring van Anoniem met helderziende Carola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 april 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Lieve Carola mijn krediet was op. Ik praat al een tijdje met je en altijd heb jij het goed gezien en voorspeld. Das echt super knap.
Ik wil je bedanken voor ons openhartig gesprek van vanavond.
Dankjewel voor je vertrouwen en inzichten.
Liefs en tot gauw weer.
XXX .




Ervaring van Anoniem met helderziende Carola   Ervaring van Anoniem met helderziende Carola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 20 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Lieve Carola,

Wat een bijzondere gave heb jij en daarnaast ook bijzonder veel geduld. Ik vind het ongelofelijk hoe jij tot in detail dingen kan beschrijven. Daarnaast bel ik je zeer regelmatig met dezelfde vraag, onrust en onzekerheid en nooit geef je mij het gevoel dat je geduld op is. Elke keer weer neem je de tijd en praat je mij door het proces en neem je mijn onzekerheid weer weg.
Je bent gewoon geweldig.
Dankjewel.
Liefs, Sam.




Ervaring van Sam met helderziende Carola   Ervaring van Sam met helderziende Carola   Ervaring van Sam geplaatst op 17 maart 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Lieve Carola, mijn credits waren op, maar ik heb een heel fijn gesprek met je mogen hebben. Je zie dingen die je niet kon weten echt WHAUWWW. Ik wacht rustig af wat ons gesprek zal brengen. Super dat je collega mij doorverwees. Ik zal je contacten als er positief bericht is. Je bent een prettig medium om mee te praten. Dank je wel voor je tijd.




Ervaring van l met helderziende Carola   Ervaring van l met helderziende Carola   Ervaring van l geplaatst op 18 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Hoi Carola. Alsof de duivel ermee speelt, want weer waren de credits op en weer kon ik niet netjes afsluiten. haha

Ik laat het even tot mij door werken en bel je binnenkort als ik meer tijd heb jou weer opnieuw op. Het is niet allemaal veel bijzonders, maar ik wil nu zelf ook wel eens dingen weten. Niet tussen haar en mij in die zin, maar gewoon even het normaal algemeen beeld. Dit gezien de stukken welke de afgelopen jaren hebben afgespeeld. Telkens valt de verbinding hier dan weg.

Ik spreek je snel. Groetjes Maarten.




Ervaring van Maarten met helderziende Carola   Ervaring van Maarten met helderziende Carola   Ervaring van Maarten geplaatst op 4 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Carola is gewoon geweldig. Ik begrijp waarom haar telefoon roodgloeiend staat. Al jaren bel ik haar en zelfs al is mijn stormachtige periode voorbij, ik kan het niet laten om haar te bellen.
Ze ziet en voelt alle dingen aan en kent je door en door. Toppertje.




Ervaring van MADAM met helderziende Carola   Ervaring van MADAM met helderziende Carola   Ervaring van MADAM geplaatst op 14 januari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Dankjewel Carola, de tijd was om en kon je niet meer bedanken.
Dus hierbij dank nogmaals voor je inzichten.
Liefs
.




Ervaring van M met helderziende Carola   Ervaring van M met helderziende Carola   Ervaring van M geplaatst op 5 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Carola is in 1 woord Goed. Bedankt voor de eerlijke en goede gesprekken waar veel van uitkomt.




Ervaring van mo met helderziende Carola   Ervaring van mo met helderziende Carola   Ervaring van mo geplaatst op 16 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Dankjewel Carola,
Steeds sta ik er van te kijken hoe jij het allemaal weet.
Tot snel weer.
Liefs.




Ervaring van M met helderziende Carola   Ervaring van M met helderziende Carola   Ervaring van M geplaatst op 23 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Lieve Carola, ik heb u de laatste maanden regelmatig gesproken en geen vraag is te veel, ook al moet u het herhalen. Ik heb wel veel inzicht gekregen, omdat u goed kunt invoelen in mensen en situaties. U blijft bij wat u zegt. Ik vertrouw er dan ook op dat het klopt en dat het goed komt met een persoon.




Ervaring van M met helderziende Carola   Ervaring van M met helderziende Carola   Ervaring van M geplaatst op 12 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Carola. Dankjewel voor vandaag XX Minuten waren op. en je hebt gelijk over twee huizen. Er is inderdaad maar 1 hahah. Tot snel weer XXX.




Ervaring van Vaste beller met helderziende Carola   Ervaring van Vaste beller met helderziende Carola   Ervaring van Vaste beller geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Carola, heel erg bedankt ik bel je zo vaak dat je mijn stem gewoon herkent haha. Super blij met jou en met jouw inzichten. Je lijn is niet voor niks altijd bezet. Echt een aanwinst voor deze lijn maar ook een super lieve vrouw. XXX.




Ervaring van Vaste beller met helderziende Carola   Ervaring van Vaste beller met helderziende Carola   Ervaring van Vaste beller geplaatst op 16 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Lieve Carola, ik heb je vandaag wel een aantal keren gesproken. Je blijft geduldig en je hebt me gerust gesteld. Ik heb zeker duidelijke inzichten gekregen door onze gesprekken. Je bent super goed en de enige op de lijn die de realiteit goed kan weergeven.
Dankjewel lieve Carola. Tot Bellens weer.
Liefs en dikke knuffel M.




Ervaring van M met helderziende Carola   Ervaring van M met helderziende Carola   Ervaring van M geplaatst op 26 maart 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Vandaag voor de eerste keer met Carola gebeld, en idd wat weet ze veel en wat is ze lief. Heel prettig persoon om mee te praten. Laat je weten of je voorspelling ivm liefde uitkomt. De vraagster van 2020.




Ervaring van A met helderziende Carola   Ervaring van A met helderziende Carola   Ervaring van A geplaatst op 3 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Ontzettend leuk gesprek met Carola gehad. Ik vroeg om een open consult en eigenlijk was het heel positief. Carola, ik vind je een heel leuke vrouw, down to Earth en to the point. Heel erg bedankt en misschien tot bellens, je bent een topper.




Ervaring van Jolanda met helderziende Carola   Ervaring van Jolanda met helderziende Carola   Ervaring van Jolanda geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Carola je bent een schat van een vrouw. Krachtig medium, voelt goed in bij mensen en situatie's. Heb je de laatste vaak gebeld, altijd vriendelijk en geduldig. Raak met je voorspellingen, dan moet het haast zijn dat ik voor die krachtige man ga, ipv A ik hou je op de hoogte, je bent nog niet van me af.




Ervaring van Selma met helderziende Carola   Ervaring van Selma met helderziende Carola   Ervaring van Selma geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Super leuke dame, maar haar lijn stond steeds op rood bezet, nu weet ik waarom, want ze is echt een toppertje .




Ervaring van A. met helderziende Carola   Ervaring van A. met helderziende Carola   Ervaring van A. geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Topmedium altijd klaar met raad en daad. Al bel je deze dame 1000 keer steeds blijft ze vriendelijk.en vrolijk. Ze kan heel goed invoelen en verteld je daadwerkelijk wat er gaande is. 1000x dank hiervoor.




Ervaring van H met helderziende Carola   Ervaring van H met helderziende Carola   Ervaring van H geplaatst op 8 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Carola is ongelooflijk zuiver en is mijn favoriet. Ook een hele lieve dame om er mee te praten :) Bedankt. Xx je vaste beller.




Ervaring van K met helderziende Carola   Ervaring van K met helderziende Carola   Ervaring van K geplaatst op 16 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Carola is voor mij de beste. Ze praat me niet naar de mond, met wie ik heerlijk eerlijke gesprekken kan hebben en die er het meest op zit. Dank je lieve Carola. Het is altijd weer fijn met jou te praten en je geeft me telkens weer moed.Ik hoop dat je gelijk krijgt. Liefs.




Ervaring van Hannah met helderziende Carola   Ervaring van Hannah met helderziende Carola   Ervaring van Hannah geplaatst op 8 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Beste Carola. Ik was nogal skeptisch om te bellen maar ik vertrouwde op mijn intuitie. En wat ben ik dankbaar dat ik u heb gesproken zeg. Wat u vertelde kloptte onmiddelijk. Ik stond er niet bij stil maar ik wist nog wel het 1 en ander. Heel triest allemaal. Maar mede door uw fijne reading kan ik zeker aanpakken maar ook in mijn kracht blijven staan. Super veel dank lieve carola. Ik raad u ook echt aan. Dank nogmaals.




Ervaring van San met helderziende Carola   Ervaring van San met helderziende Carola   Ervaring van San geplaatst op 3 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  De manier waarop jij dingen kan zien en de details ervan zijn ongelofelijk. De correcte situatie en de nodige tools oplossingsgericht aangeven daar ben je veruit de beste in, dank je wel Carola.




Ervaring van ongeduldje met helderziende Carola   Ervaring van ongeduldje met helderziende Carola   Ervaring van ongeduldje geplaatst op 2 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Carola is een ontzettend fijn medium. Ze komt met rake inzichten, is altijd vriendelijk en weet me iedere keer weer gerust te stellen. Dank je wel, Carola. Liefs van een vaste klant.




Ervaring van Dar met helderziende Carola   Ervaring van Dar met helderziende Carola   Ervaring van Dar geplaatst op 23 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Carola
  Ervaring met helderziende Carola
  Zo blij van je terug te kunnen horen. Bedankt keer op keer voor de leuke gesprekken. Zou het niet meer kunnen missen. Je bent de beste en verdient alle sterren. xx.




Ervaring van Madam met helderziende Carola   Ervaring van Madam met helderziende Carola   Ervaring van Madam geplaatst op 23 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-nederland.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-nederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-nederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-nederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden