Home Ervaringen Nederland Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziende-nederland.nl


  Helderzienden uit Nederland kijken live in de sterren en voorspellen uw toekomst
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Anouk
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Nederland?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Nederland van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Nederland.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziende-nederland.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Nederland had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Ongeveer begin dit jaar deed jij als enige een uitspraak over mijn relatie, waardoor ik totaal boos op jou was. Maar helaas was jouw uitspraak wel de enige juiste. Waarvoor ik je uiteindelijk enorm wil bedanken.




Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Anouk in 1 woord fantastisch. Straight to the point, no nonsense en geen onnodig rekken van de reading. Dankjewel.




Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Hey Anouk, nog niet zo lang geleden met jou gebeld over een persoon die ik zeer lief heb. Jij vroeg daarbij ook of er een kind was en ik zei nee. Maar deze week heeft hij me iets verteld uit het verleden. Je had dus volledig gelijk. Ik bel je hier nog eens over wanneer je bereikbaar bent.




Ervaring van Nathalie met helderziende Anouk   Ervaring van Nathalie met helderziende Anouk   Ervaring van Nathalie geplaatst op 20 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Anouk alweer moet ik toegeven dat je er knal bovenop zat. Het heeft lang geduurd maar je hebt gelijk gekregen. Ik twijfelde uiteindelijk door de lange wachttijd maar jouw voorspelling klopte precies. Dankjewel.




Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Jaaa, ongelofelijk maar waar. Anouk, zei pas op met de was, want u gooit een duur kledingstuk in de wasmachine en wast hem te heet. Ik dacht, nou Anouk ik geloof alles wat je zegt omdat ook alles uitkomt maar met mijn was ben ik altijd heel secuur. En ja hoor, haalde de was eruit en daar kwam mijn dure jasje twee maten te klein uit. Die Anouk heeft het gewoon weer goed gezien.




Ervaring van A met helderziende Anouk   Ervaring van A met helderziende Anouk   Ervaring van A geplaatst op 5 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Anouk,
Terwijl iedereen bleef zeggen, hij komt naar Nederland, bleef jij volhouden dat het niet ging gebeuren omdat hij getrouwd was en kinderen had.
Waar ik vandaag helaas de bevestiging van kreeg.
Bedankt voor je eerlijkheid.




Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Toevallig kwam ik bij Anouk uit, omdat zij een van de weinige was die midden in de nacht nog online bleek te zijn. En wat ben ik blij dat ik bij haar ben uit gekomen.
Haar woorden wisten mij echt gerust te stellen en ik kan niet wachten tot haar voorspelling uit komt.




Ervaring van Joyce met helderziende Anouk   Ervaring van Joyce met helderziende Anouk   Ervaring van Joyce geplaatst op 10 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Ik zou niet weten hoe ik het zou moeten doen zonder Anouk. Zo warm en zuiver, zo hoort een medium te zijn. Je bent een top mens dankjewel voor alles.




Ervaring van Y met helderziende Anouk   Ervaring van Y met helderziende Anouk   Ervaring van Y geplaatst op 9 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Lieve Anouk, keer op keer blijft alles tot in detail in een rap tempo uitkomen. Je bent een heel waardevol medium. Je had het over roze doosjes, kon die een tijdje geleden niet plaatsen en ja hoor, er komen roze doosjes aan. Personen omschrijf jij als geen ander. Heel blij dat ik jou ken. Als er iemand nuchter is ben ik het wel. Dus dat zegt wel genoeg hoe goed jij bent. Liefs A.




Ervaring van A met helderziende Anouk   Ervaring van A met helderziende Anouk   Ervaring van A geplaatst op 8 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Wederom gelijk gekregen Anouk, you are the best. Hoe doe je het toch.




Ervaring van H met helderziende Anouk   Ervaring van H met helderziende Anouk   Ervaring van H geplaatst op 7 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Lieve Anouk, zoals ik al zei, ik snap werkelijk niet dat er niet meer getuigenissen over jou zijn. Bel je met regelmaat laat op de avond en elke keer geef je mij die rust en voorspel je de dingen die uitkomen.

Je blijft elke keer hetzelfde zeggen en zet me terug in mijn kracht. Je bent een toppertje. Dank je wel.

Lieve groet, An.




Ervaring van An met helderziende Anouk   Ervaring van An met helderziende Anouk   Ervaring van An geplaatst op 5 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Top medium. Is altijd zeer eerlijk en open of het nu positief of negatief is. Zeer betrouwbaar. Alles wat ze zegt, is tot nu toe uitgekomen.




Ervaring van Onbekend met helderziende Anouk   Ervaring van Onbekend met helderziende Anouk   Ervaring van Onbekend geplaatst op 2 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Niet normaal gewoon, net Anouk gesproken en zij zei: er is iets in uw huis wat aandacht nodig heeft, ja dat klopt. De vloer. Ook zag ze dat de auto nog een keer naar de garage moest, klopt ook. Qua personen en omschrijvingen daarvan, klopt als een bus. Man man man bijzonder goed medium is Anouk.




Ervaring van A met helderziende Anouk   Ervaring van A met helderziende Anouk   Ervaring van A geplaatst op 14 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Tja wat zal ik zeggen. Anouk is gewoon kei goed. Bel haar en je krijgt een goudeerlijk antwoord. En ze ziet alles in haar kaartjes. Topper. E.




Ervaring van E. met helderziende Anouk   Ervaring van E. met helderziende Anouk   Ervaring van E. geplaatst op 14 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Beste Anouk, ik sprak je voor de eerste keer, maar zal je zeker nog spreken, je vertelde mij dingen die raak waren, ik wacht je voorspellingen af en als ze uitkomen bel ik je terug dat heb ik je beloofd, grs tot bels.




Ervaring van Inge met helderziende Anouk   Ervaring van Inge met helderziende Anouk   Ervaring van Inge geplaatst op 12 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Lieve Anouk,

wat een fantastische voorspelling heeft U gedaan in een korte tijd. Echt super goed gezien. Ik ben heel blij. Als hij contact opneemt dan zal ik het zeker laten weten. Belangrijkste is gebeurd de zaak is rond. En inderdaad het gaat ook zoals U het zegt. Bedankt voor Uw steun en voorspellingen. XXX.




Ervaring van L met helderziende Anouk   Ervaring van L met helderziende Anouk   Ervaring van L geplaatst op 8 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Ik heb een 2de moeder die in Belgie woont genaamd Anouk, als zij in mijn buurt woonde zou mijn biologische moeder jaloers worden. Wat een lieve goeie zachte en ook rechtvaardige vrouw is zij.
Hoevaak ik haar ook Bel al is het bij wijze van om elke dag der stem te horen of om mijn verdriet onzekerheid en geklaag aan te horen. Zij is er. Voor mij.
Alles wat zij zegt voorspelt komt uit.
Als zij zegt dat ze is er zeker van is GELOOF haar.
Ook al denkje nee dat kan niet, geloof ik niet, kan niet waar zijn.
Dan zal je nog es versteld staan van haar gave.

Thank you en spreek u snel Xxx N

.




Ervaring van N met helderziende Anouk   Ervaring van N met helderziende Anouk   Ervaring van N geplaatst op 3 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Lieve Anouk, hebben d'r net weer gesproken. Wat een rust en positieve energie in Uw stem weer te ervaren. Ik ga met opgeheven hoofd er naar toe en ook er uit. Er staat nu een tevreden lach op mijn gezicht. Dank U wel. Tot gauw X.




Ervaring van L met helderziende Anouk   Ervaring van L met helderziende Anouk   Ervaring van L geplaatst op 1 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Mindblowing is Anouk, afgelopen week gesproken en zij zag meteen dat ik op reis zou gaan en dat klopt. Anouk krijgt details door die je niet kan weten. Een medium die keer op keer zaken voorspelt en ook dat ze nog een keer snel achter mekaar uitkomen.




Ervaring van A met helderziende Anouk   Ervaring van A met helderziende Anouk   Ervaring van A geplaatst op 31 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Dank je wel Anouk dat je er altijd voor me was/bent. Heb altijd zoveel aan onze gesprekken gehad. Zo goed als altijd kwam alles uit. Zoals nu ook weer. We zijn weer samen. Hoop nu voor altijd;).
Hoop dat alles nu beter zal gaan zoals jij zei. Stapje voor stapje.
Nogmaals dank je wel voor alles (mama) Anouk, je betekent veel voor me.
Liefs Rosanne.




Ervaring van Rosanne met helderziende Anouk   Ervaring van Rosanne met helderziende Anouk   Ervaring van Rosanne geplaatst op 28 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Wat een lieve warme vrouw, ik en mijn beste vriendin kijken uit naar je voorspellingen. Heel veel liefs.




Ervaring van Yas&khad met helderziende Anouk   Ervaring van Yas&khad met helderziende Anouk   Ervaring van Yas&khad geplaatst op 28 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Anouk, zei vorige week wat over een rode roos, die kon ik echt niet plaatsen en ja hoor twee dagen geleden kwam de rode roos. Voor een een loepzuivere Reading ben je bij Anouk aan het juiste adres. Een van de weinige mediums die alles maar dan ook alles goed heeft .




Ervaring van A met helderziende Anouk   Ervaring van A met helderziende Anouk   Ervaring van A geplaatst op 23 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Beste Anouk, je sloeg totaal de spijker op zijn kop. Ik kan er maar niet bij dat je dit voorzag. Ik zou haar naar een plek brengen en daar zou zij een nacht blijven maar stellig zei jij dat zij mee terug zou gaan. Dat kan nooit, dacht ik. Zij gaat mij niet laten rijden en dan niet blijven maar dit gebeurde wel. Verbijsterd was ik dat zij niet wilde blijven maar nog verbaasder was ik dat jij dat al voorzag. Ongelooflijk.




Ervaring van luna met helderziende Anouk   Ervaring van luna met helderziende Anouk   Ervaring van luna geplaatst op 22 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Ja, lieve Anouk jou zojuist weer gesproken en alles komt keer op keer uit wat je voorspelt . Het is niet te geloven hoe goed jij bent. Je bent eerlijk, zuiver, altijd heel respectvol een ware aanwinst voor deze lijn. Spreek je gauw. Liefs . A.




Ervaring van A met helderziende Anouk   Ervaring van A met helderziende Anouk   Ervaring van A geplaatst op 17 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Sorry anouk ik bel u snel weer vond u erg aangenaam en prettig, snel en duidelijk al dacht ik dat je mij naam niet goed hoorde sorry beltegoed was op, mijn excuuses ik bel u over een weekje weer om even verder te kijken dank u wel.




Ervaring van nvt met helderziende Anouk   Ervaring van nvt met helderziende Anouk   Ervaring van nvt geplaatst op 13 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Soms zoek ik me suf naar antwoorden en dan vraag ik het jou Anouk en dan ben ik weer een stuk wijzer. Ondanks al die voorspellingen die zijn uitgekomen, blijf ik af en toe onzeker. Met alle geduld vertel je mij dan weer wat je ziet en moet ik achteraf constateren dat de zorgen niet altijd nodig waren. Anouk je extreem goede kaartlegster, zeg ik als kaartlegster.




Ervaring van luna met helderziende Anouk   Ervaring van luna met helderziende Anouk   Ervaring van luna geplaatst op 7 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Zakelijk gesprek gehad met jou in verband met de huidige crisis. Ik zag het somber in maar heb tegen mijn gewoonte in ( ik ben nogal eigenzinnig wat zaken betreft) jouw stappenplan gevolgd. En halleluja we ademen terug zakelijk. Ik kan je niet genoeg bedanken en ik bel je nu vaker om alles te bespreken.




Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 6 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Anouk ,
Ge zijt een geweldig straffe madam bij het invoelen van een foto , meer dan zijn geld waard, bedankt om er steeds voor me te zijn.




Ervaring van Twijfeltje met helderziende Anouk   Ervaring van Twijfeltje met helderziende Anouk   Ervaring van Twijfeltje geplaatst op 2 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Beste Anouk, om de haverklap kan ik eigenlijk wel schrijven dat er weer een voorspelling is uitgekomen en weer terwijl ik het niet verwachtte. Huisvesting is gevonden terwijl de wachtlijsten enorm zijn. Door al jouw uitkomende voorspellingen(niet altijd de leukste) heb ik het vol kunnen houden. Zo blij je op een dag je gebeld te hebben.




Ervaring van anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van anoniem geplaatst op 26 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Lieve Anouk, je uitspraak hoe het gesprek ging verlopen was tot in de puntjes kloppend. Ze willen haar daar weg hebben maar weten zich verder geen raad. Petje af hoe goed jij bent.




Ervaring van anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van anoniem geplaatst op 15 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Heel tevreden en blij met Anouk. Spreek haar al jaren, toen ik midden in een depressie zat heeft zij me heel erg geholpen. Geen Sweet talk, maar real talk. Dingen komen ook vaak uit. Nu vroeg ik of mijn kind een overstap zou maken naar een andere school. Zij zag dit wel lukken als ik er moeite voor deed. En het is gelukt.

Dank je wel Anouk, we zijn erg blij.




Ervaring van C met helderziende Anouk   Ervaring van C met helderziende Anouk   Ervaring van C geplaatst op 8 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Anouk, ik denk dat je veruit de enige bent hier die rechtuit en eerlijk ook de negativiteit durft benoemen. Het siert je dat je je excuseert ook nog voor het brengen van informatie die ik niet verwachtte en niet geloofde door de andere readingen die ik online heb gekregen. Maar helaas voor mij. nu een paar maanden later is de kogel door de kerk en je hebt, op alle details zelfs, gelijk gekregen. Ik bel je gauw terug.




Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 7 juli 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Lieve Anouk,

In zo een kort tijdsbestek zijn er hele specifieke dingen uitgekomen. Jij bent ongekend goed, eerlijk en zo respectvol. De gouden armband gevonden , waarom ik niet van bloemen houd ik zat tijdens ons gesprek naar een lege vaas te kijken en jij begon over de bloemen het horloge en ga zo maar door. Alle liefs en moois voor jou gewenst en ik spreek je gauw weer .




Ervaring van A met helderziende Anouk   Ervaring van A met helderziende Anouk   Ervaring van A geplaatst op 23 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Lieve Anouk, een aantal keer gesproken over de afgelopen maanden, niet alles kon ik direct plaatsten maar achteraf klopt de hele tijdlijn bijna alles is uitgekomen, zelfs aparte kleine details die je van te voren niet kan voorspellen zijn toch uitgekomen. Bedankt.




Ervaring van anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van anoniem geplaatst op 22 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Dank je wel lieve Anouk voor je enorme hulp. Elke keer kloppen je voorspellingen weer. Niet alleen je voorspellingen zijn waardevol en helpend maar ook je eerlijkheid in coachen waarvan jij soms vind dat het hard is wat je zegt, helpt mij. Ik ervaar het niet als hard maar vaak als waar en dus werk aan de winkel. Veel liefs en tot snel. L en L.




Ervaring van Luna met helderziende Anouk   Ervaring van Luna met helderziende Anouk   Ervaring van Luna geplaatst op 20 juni 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziende-nederland.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziende-nederland.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziende-nederland.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziende-nederland.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden